Cousin & I Productions

Produktionsmöte

Produktionsmöte

Kusinerna Hanna och Oskar startade teatergruppen Cousin & I Productions under 2018 för att själva aktivt föra sina karriärer framåt och att utforska och utveckla sin kreativa röst och uttrycksform.

“Vi vill skapa teater som hämtar inspiration från både vår engelska och nordiska bakgrund. Teater som är spännande, som berör, som engagerar och erbjuder nya synvinklar, vare sig det gäller ny eller existerande dramatik. Vi vill också gärna inspirera skapande medmänniskor att forma sin egen framtid.”

_89A4704.jpg

Hanna Wulkan

Hanna är svensk och född i London. Hon har under sin uppväxt bott i USA, Tyskland, Sverige och Storbritannien där hon nu är bosatt. Hon talar flytande engelska, svenska och kan även arbeta på tyska.

Hanna är utbildad vid London Academy of Music and Dramatic Arts (LAMDA) samt vid Drama Studio London. Hon har genomgått omfattande utbildning i klassisk dramatik såsom Shakespeare och Tjechov. Hon har spelat på Camden Fringe och National Theatre Studios.

Med Bright and Far, Near and Dark debuterar Hanna som manusförfattare och regissör.

“Hanna är otroligt fokuserad, påläst och dedikerad till de uppgifter som hon tar sig an. Hon har en fantastisk närvaro som märks såväl på scen som utanför och är en ren fröjd att arbeta med.” - Oskar Wigge

 
_89A1520.jpg

Oskar Wigge

Oskar är född och uppvuxen i Stockholm. Sång och musik har alltid varit ett stort intresse. Under tiden han gick på musikklasser i mellanstadiet var han med i Carmen på Operan och Riddartornet på Dramaten.

Oskar gick på cirkusgymnasiet i Gävle där han utövade akrobatik och fördjupade sig i clown. Han utbildade sig på Boulevardteaterns teaterskola där mim var en viktig del av utbildningen.

Efter Boulevardteatern medverkade han i Ingmar Bergmans Trämålning på Gotland med Teaterambulansen.

“Oskar är en mycket skärpt och intelligent skådespelare. Jag känner mig mycket privilegierad att få samarbeta med honom. Han är mycket kreativ och har en passion för teater som få kan matcha.” - Hanna Wulkan